с 8 до 21 (сб, вс с 9 до 21)
+7 (921) 778-00-01
СПб, метро "Пл. Восстания"
ул. Восстания, дом 1
+7 (921) 778-00-01
ежедневно с 8:00 до 21:00 (сб, вс с 9:00 до 21:00)
Парковка: на ул. Восстания или в ТК Стокманн

Aubergine stuffed with vegetables and cheese

For 10 servings
Ingredients:
Aubergine - 1,24 kg
Mayonnaise - 150 g
Cheese – 220 g
Stuffing – 480 g
Vegetable oil – 350 g


Ingredients for stuffing:
Aubergine cuttings – 75 g
Dill – 10 g
Bulb onion – 110 g
Peppers – 125 g
Tomatoes – 270 g
Marrows – 120 g
Vegetable oil – 30 g
Salt, pepper - to taste


Recipe

Preparation of stuffing:
Нарезать кубиком (1,5*1,5см) лук репч., перец болг., кабачки. Помидоры ошпарить кипятком, снять с них кожицу и нарезать кубиком. Укроп мелко нарубить. На хорошо разогретой сковороде, на растительном масле, обжарить лук, кабачки, перец болг., помидоры. Хорошо перемешать обжаренные ингредиенты и добавить укроп. Добавить соль, перец по вкусу.



Preparation of aubergine:
Slice up aubergines, fry in big amount of oil (fry cuttings and add to stuffing). Spread stuffing onto aubergines, apply mayonnaise and spread grated cheese above. Warm over when serving.

Bon appétit!


Белки Жиры Углеводы Калорийность/кКал Калорийность/кДж
на порцию 8,33 22,22 9,56 271,53 1136,08
на 100 гр. 5,56 14,81 6,37 181,02 757,38

The process of aubergine stuffed with vegetables and cheese making